Du er her

Kandidater til bestyrelsen

Følgende kandidater genopstiller til bestyrelsen ved generalforsamllingen 14. april 2018

 

Rikke Ravn Weiergang

Valgt

Rikke Ravn Weiergang

Jeg er uddannet håndarbejdslærer og har i skoleåret 15/16 opkvalificeret mig til håndværk og designlærer. Jeg underviser i H&D med passion og er vild med de muligheder og udfordringer, faget giver.  

Jeg sad i bestyrelsen og redaktionsudvalget for Danmarks Håndarbejdslærerforening fra 2010-2016 og ’blev overført’ til bladet Håndværk & Designs redaktionsudvalg ved stiftelsen af Den faglige Forening Håndværk og Design. Det sidste år har jeg siddet i bestyrelsen for Den faglige forening Håndværk & Design.

Jeg genopstiller til bestyrelsen, fordi det er spændende at være en del af en ’kreativ’ bestyrelse, og fordi jeg gerne vil have en finger med i spillet –specielt i forbindelse med bladet.

Torben Grøn

Valgt

 

Torben Grøn

Jeg har siden 1987 i større eller mindre omfang undervist i og arbejdet med Sløjd og Håndværk og design. Har undervejs taget en diplomuddannelse ig sløjd og en kandidat i didaktik materielkultur. Er ansat på Højby Skole i Odense Kommune og er formand for lokalforeningen Fyn

Jeg genopstilller til bestyrelsen da jeg gerne vil være med til fortsat at opbygge en god forening der sætter Håndværk og design i fokus som et vigtigt og spændende fag i skolen. En forening hvor du som underviser i Håndværk og design kan hente hjælp, rådgivning og inspiration til de udfordringer du står med i den daglige undervisning.

Jeg mener, at det har stor betydning, at vi som faglig forening holder fast i, at faget er et håndværksfag hvor der læres teknikker til forarbejdningen af de foreskellige materialer; så eleverne får nogle færdigheder at arbejde med i designprocessen. Som forening er det vigtigt at vi fastholder et pres på det politiske system for at gøre faget obligatorisk i udskolingen og fortælle, at vi har et super fag der kan give børn og unge indblik i en mere håndværksmæssig tilgang til deres liv og uddannelsesvalg.

Karsten Bjerregaard

Valgt

 

Karsten Bjerregaard

Jeg genopstiller til bestyrelsen, da jeg gerne vil være med til at sikre at faget håndværk og design har en så stærk position som muligt i skolen. Jeg har været med i Sløjdlærerforeningens arbejde siden 2006. Både lokalt i Aalborg og på landsplan. Siden 2008 har jeg været redaktør på bladet SLØJD og fortsatte med arbejdet, da bladet blev slået sammen med Håndarbejde Nu og skiftede navn til Håndværk & Design. Jeg har været med i OO udvalget, som skulle sikre en god sammenlægning af de to foreninger til den nye. Dette arbejde har givet en god indsigt i hvordan de to gamle foreninger fungerede og hvordan deres kultur var. Jeg har ligeledes været med til at slå de to lokalforeninger Vendsyssel og Nordjylland sammen til Nordjylland. Her sidder jeg som formand for lokalforeningen.

Til dagligt er jeg lærer på Aars skole og arbejde i udskolingen. Jeg har derfor håndværk og design i 6.-7. årgang og som valgfag.

 

Følgende stiller op som suppleanter

Pia Jean Martinussen

Valgt

Valgt som suppleant i 2017 og med i Håndværk&Design redaktionen. Genopstiller

 

Sahra Gille

Valgt

Opstillet på Generalforsamlingen
   

 

Kritiske revisorer

  • Leif Rosenbech (valgt 2017)
  • Flemming Nielsen (modtager genvalg)

Suppleant, kritiske revisorer

  • Birgit Birn